måndag 25 juli 2016

Två små plåster på bebislår

Idag var en tuff dag för ägaren till de här låren.


Först och främst är det femhundra grader varmt ute och allt är svettigt och hett och kladdigt hela tiden. Och sen var det dags för tremånadersvaccinet idag. Och febern kom som ett brev på posten. Och så fick han ha på sig en för tajt liten romper, för parents of the year var stressade i morse och slet fram nåt ur byrålådan. Barnet växer ju som ogräs och mycket av det vi köpte tidigt i somras/våras är nu urvuxet (ångesten i det!!). Ni hör ju. Tuff dag.


Två små plåster på låren och oj, som han skrek när han blev stucken och oj, vad jag ville skydda honom från allt ont nånsin. Plus att jag vet att jag hade stuckit bättre själv, för ena sköterskan liksom slant och fick sticka igen och det är inte skönt alls, på ett oskyldigt litet lår.



Dagen började dock bra med att jag bokade in oss på en kurs med babysim till i höst. Det ska bli svinkul! Jag älskar ju vatten och att bada och åh som jag önskar att Smulan också kommer att göra det. Plus att det är bra att ha nåt kul att se fram emot i höst så att inte slut-på-sommaren-deppen tar en. Dock har jag både Smulans namnkalas och min 30-årsdag att se fram emot, så jag klarar mig nog.

Inga kommentarer: