torsdag 13 mars 2014

Lelle baksidan

Om det är gött att äntligen bo med en egen baksida? Svar: ja! Freaking älskar den där lilla baksidan. Tänk vad en liten plätt gräs och sol kan göra med humöret. I förrgår satt jag därute och drack kaffe och igår åt hela lilla familjen frukost där. Jag tror detta kommer bli en himla bra sommar, med en alldeles egen liten uteplätt.


Helt vindstilla är det också, efter som vi bor i ett hörn så har vi liksom en innergård typ, så det blir jättevarmt i solen.



Innan vi flyttade in så bodde en gammal dam här som har bott här sedan det byggdes. Det var när hon dog som vi köpte det. Så vi är den andra familjen som bor här bara. Trädgården är ganska skruttig än så länge, den gamla damen hade säkerligen svårt att sköta om den, men då är det ju tur att jag bor ihop med en karl som tycker det är superskoj att hålla på och rensa ogräs och plantera växter. Jag är mer sitta-i-solen-och-va-sällskapstypen.



Ignorera gärna strumporna i mockasinerna. Jag har inga bra tofflor, eller sandalaktiga skor som är lätta att ta på och bra att gå ut på tomten med. Jag vägrar foppatofflor, även fast jag nu fattar varför de är så praktiska, och jag drömmer om ett par fina träskor. Men jag måste bara hitta dom först.

Inga kommentarer: