söndag 14 april 2013

Kända män jag var förälskad i som barn, del 3: Klimax

Åhh, nu har vi äntligen kommit till efterlängtade del tre. Efterlängtad av endast mig möjligtvis, men ändå.

Levde ni på nittiotalet? Tittade ni på Tre Kronor? Då måste ni ha varit förtjusta i Klimax. Eller var det bara jag? Han var så himla snygg att det knappt var klokt. Jag hade en bild utklippt från Expressen (eller nåt sånt) uppsatt med nålar på väggen i mitt flickrum på alla i Tre Kronor och runt Klimax hade jag gjort ett stort hjärta i rött. Han var en sån hunk.



För er som inte minns så var Klimax rullstolsburen efter att han pappa skjutit honom då han (pappan) skulle råna posten (nu när jag skriver det blir jag osäker på om det verkligen var så, men jag tror det). Klimax skaffar en dösnygg och tuff flickvän som heter Bimbo och de får en liten son, som heter River. 


Senare i serien dör Bimbo i en tragisk bussolycka till en basketfinal (en scen som skakade hela Sverige och fick rubriker i Aftonbladet dagen efter. På nittiotalet var svenskarna verkligen fästa vid våra såpor). Detta gjorde ju tyvärr Klimax ännu lite sexigare eftersom han blir överlevaren och ensam förälder till lilla River (det namnet på ett barn, alltså).

Jag tyckte Klimax var den läckraste nånsin när jag gick i lågstadiet/mellanstadiet. 

Inga kommentarer: