söndag 9 december 2012

Lucka 9 - En bild på ditt rum eller din lägenhet

Ungefär lite så här ser det ut i en del av mitt vardagsrum i min lägenhet. När det är fullt med karlar i den. Eller min och min förresten. Min och min mans. Och Blixtens. Så klart.


Vi bor två personer och en hund i en liten tvåa. Jag gillar den här lägenheten, men jag skulle absolut inte ha något emot att flytta. Till nåt större. Jag gillar plats och är trött på att trängas. Men å andra sidan är det så jädrans jobbigt att flytta så jag kanske hellre bor kvar.
Något jag verkligen älskar med lägenheten är vår fågeltapet. Den satte vi dit för ett par månader sen och den är så himla vi. Kolibri-ig och dan. Den röda soffan har vi haft sedan 2007, då vi flyttade till Malmö. Jag tycker den är supersnygg och en riktig färgklick. Tyvärr är den ganska sliten, men eftersom överdraget är både tvättbart och utbytbart är det ganska lätt att förnya den. Resten av väggarna är vita och vi har fortfarande inte fått upp mycket på dem. Så dåligt egentligen, för jag älskar väggar som är fyllda med tavlor och annat tjusigt. Men det kommer väl. Nån gång.
Min lägenhet är i konstant förändring och liksom aldrig klar. Just nu är den väldigt julig, fylld med tomtar, adventsljusstakar, pepparkakor och levande ljus. 

Inga kommentarer: