torsdag 22 november 2012

Nuläget

Just nu är jag lite inne i ett vakuum tror jag. Det har varit så himla mycket runt bröllopet så länge att nu blir det ganska så tomt. Jag har planerat och tänkt och drömt och fantiserat så mycket att nu när det är över vet jag inte riktigt vad jag ska planera och drömma om nu. Julen? Det känns inte så peppigt. Den är för långt bort och vädret är för grått. Hade jag fått lite sol och snö så kanske jag hade kunnat julpeppa. Men inte nu. Vad ska egentligen hända efter en har gift sig? Jag var så uppe i varv hela förra veckan att jag inte riktigt kan slappna av nu. När det är över. Jag förstår varför folk åker bort på resa i samband med bröllop. Det hade suttit fint. Det hade jag behövt. Ligga på en strand i Karibien och sola min bleka kropp.


Nästa vecka blir inte mycket roligare. Helt ärligt så blir den mycket sämre. Både begravning och sista dagen på jobbet väntar. Usch, vad jag inte ser fram emot nästa vecka. Två jobbiga dagar efter varandra.

Och sedan är jag arbetslös. Så dystert. Jag har knappt orkat tänka på hur det kommer bli. Det är så värdelöst att vara arbetslös. Folk som har fast jobb vet inte hur lyckliga de är.
Mycket plus och mycket minus den här månaden. Inte konstigt att jag känner mig slut.

1 kommentar:

lisa sa...

<3<3<3. vad jobbigt med begravning och sista dagen på jobbet. vet precis hur det är att vara arbetslös. jag är bara vikarie och dagarna man är ledig, väntar man bara på att telefonen ska ringa och gör den inte det, blir man bara depp för att man inte får jobba. kramar i massor på dig! ha en fin torsdag.