fredag 3 augusti 2012

Hultin-kalas!

I onsdags så var jag på släktgrillning för familjen Hultin. Dock heter ju inte jag Hultin, men jag fick komma ändå. Vi bar fram bord och bänkar och filtar och grillade utanför min mormor och morfars hus. Det var de och mina morbröder med familjer och min mamma med familj och jag och Daniel och två hundar. En hel massa folk alltså. Vuxna och barn och hundar i alla åldrar. Vi åt en massa mat och spelade kubb. Mitt lag förlorade, men jag försöker intala mig att det är att deltaga som är det viktiga, inte att vinna.


Hundarna var ömsom bundna och ömsom springandes runt, runt, runt. 


Det fanns hur mycket mat som helst. När min mormor ska göra mat säger hon alltid att det blir "något lätt" att äta. Det är aldrig sant. 


Blixten var mycket omtyckt av barnen. Och de vuxna. Men kanske mest barnen ändå. 


Det var killarna mot tjejerna i kubb. Tjejerna vann inte direkt. Men jag skyller på barnen. Det kan ju omöjligt vara för att jag är sämst både på att kasta och att träffa. Tur att mormor var i mitt lag, hon fick ner några kubbar i alla fall. 


Tjejlaget (inklusive Peter).


Det var himla kul att träffa alla, det blir ju liksom ganska så sällan, så när det händer är det alltid skoj. Jag kan inte minnas när vi alla träffades senast.

2 kommentarer:

Anna Lovisa sa...

Ser ut som det var ett bra kalas! Härligt somriga bilder i alla fall! :)

Malin Aurora sa...

Åh så mysigt det ser ut!