onsdag 11 juli 2012

Födelsedagstårtor!


Min allra bästaste, finaste Daniel fyller år idag. Hela 26 år gammal blir han. Men eftersom han jobbar hela kvällen idag, så firade vi med släkt och vänner igår. Hela lägenheten var full och två goda tårtor åts upp tills sista smulan. Jag älskar tårta, så att det fanns två att välja på tycker jag var helt rätt. Den med en massa frukt och kokos var fantastisk god, men en klassisk jordgubbstårta är det svårt att slå. Personligen får jag ju aldrig äta jordgubbstårta med färska, svenska jordgubbar på min födelsedag (eftersom jag fyller på hösten) så jag tycker det är så himla gott.

Ikväll ska jag och Daniel skåla i prosecco för att fira hans dag. Tyvärr har paketet jag beställt inte kommit än, men då blir det ju som att få ytterligare en födelsedag, den dagen då paketet kommer och får öppnas.


Det är himla kul att baka tårta, den borde jag göra oftare. Tårta borde ätas oftare helt enkelt. Den har liksom blivit lite kidnappad av födelsedagar och alldeles speciellt tillfällen. Egentligen borde det ätas tårta oftare. Fast å andra sidan så skulle det väl inte vara så speciellt då. Men jag tycker inte det finns nåt som heter "för mycket av det goda". Det kan inte bli för mycket.

1 kommentar:

Steffi sa...

ser nog så himla gott ut det här med :D