onsdag 1 februari 2012

Men snart är den slut


Den här krämen, från gamla, hederliga Apoteket (fast egentligen inte, utan något som kallas "Apoteksgruppen") är den enda anledningen till att min hy klarar vintermånaderna. Jag är alltid väldigt torr, men på vintern blir jag alldeles übertorr. Jag måste ha feta krämer för att hålla ansiktet lite fräscht och mjukt. Och det är knappt det blir det ändå. Men jag kämpar och smörjer. Essex är den bästa krämen jag vet, och den är totalt olyxig, men vad gör det. Jag gillar klassiska knep bäst. Jag använder den främst i ansiktet, men även på händer om det behövs. Man måste nog ha ganska torr hy i ansiktet för att klara av den här feta krämen. Men har man det så är den verkligen guld värd. Billig är det också! Den är parfymfri men luktar ändå sådär sterilt gott (om saker kan lukta så?).
Haha, det här inlägget låter verkligen sponsrat, men så är det såklart inte. Jag gillar bara att tipsa om bra grejer som verkligen fungerar.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Ett tips är Locobase Repair, om du vill ha lite omväxling, haha. Fast den är inte för ansiktet tror jag, snarare händerna. Men sjukt bra är den i alla fall!

Emma says style, love & rock and roll. sa...

åh, jag har också sådan hy på vintern, måste testa denna!

http://hannaskrypin.se sa...

Undrar om den är bra till händer också. Jag skulle behöva en bra kräm för mina händer är hemska.