söndag 26 februari 2012

And the Oscar goes to...

Oscarsgalan ikväll! Så himla roligt. Försnacket har redan börjat och jag sitter bänkad med en liten skål godis (kan ju inte ta fram hela påsen va, då äter jag ju upp det direkt och det måste ju räcka hela natten). Att se Oscarsgalan är verkligen en tradition för mig. Jag har sett varje gala sen 1998 tror jag. I början kollade jag inte live, jag fick nämligen inte vara uppe hela natten. Men jag spelade in på VHS och tittade efter skolan. Men nuförtiden är jag såklart vuxen nog att kunna bestämma att jag får vara uppe hela natten.
Jag har himla många Oscarsminnen. Många tacktal och klänningar har fastnat i mitt lilla huvud. Dock är det största minnet förknippat med Oscarsgalan min farfar. Han dog nämligen på Oscarsnatten för sju år sedan. Inte särskilt roligt, men ack så minnesvärt.
Jag gillade verkligen Filip och Fredriks kommenterande förra året. Det blev hatat av många, men jag tyckte verkligen att de livade upp. Det är ju en lång och till viss del ganska seg gala. Att se långa, långa tal av i princip okända människor som gjort ljudeffekter eller producerat ett tyskt drama är inte askul. Då kan det behövas kommentatorer som faktiskt är vid liv.
Jag hoppas på en rolig och spännande gala ikväll. Jag ser gärna fantastiska Michelle Williams vinna för My Week with Marilyn. Det filmen var helt underbar.

1 kommentar:

KNORKAN - Presenter & Inredning sa...

Varmt välkommen till KNORKAN! Just nu har du chansen att vinna ett kuddfodral med handgjorda detaljer från Svanefors. För mer information om tävlingen besök KNORKANS facebook sida eller blogg ♥