måndag 2 januari 2012

Nyårsafton!

Här kommer en bildkavalkad från min nyårsafton. Lite såhär såg det ut. Vi körde inte på vanlig sittande middag i år, utan vi satsade på knytis-buffé för första gången. Det blev galet lyckat, alla hade gjort sådana fantastiska rätter. Vi hade otroligt mycket mat att välja mellan, precis som en buffé ska se ut. Och enorma mängder, det finns fortfarande rester kvar.
Vi var i princip samma gäng som vi varit de senaste fyra-fem nyåren. Men några bortfall och några nya ansikten, som det brukar vara varje år.


Blixten var ju ett nytillskott. Kanske det allra bäst!

Här syns min klänning lite mer också. Den var, som sagt, blekt rosa och fantastiskt skön. Älskar den här bilden lite, förresten. Den är så himla jag.

Hallberg och Blixten var söta ihop.

Jag är ju löjligt förtjust i sällskapsspel och var mycket glad över det faktum att Hallberg tagit med sig Med Andra Ord. Det är inte första gången vi spelar det spelet på nyår, kan jag säga. Så himla roligt!

Sedan blev det allsång också! Som det brukar bli när Björkis tar med sig gitarren.

Björkis hade med sig mer än bara gitarren, nämligen ett par flaskor Jäger.

Joakim och Stina var två nytillskott för det här nyåret. De var himla fina nytillskott och har bott hos oss hela helgen och åkte inte hem förrens idag (måndag, alltså!).

Daniel var spexig som vanligt.

David var så spexig som han bara blir på nyår. Han samlar liksom hela året och tar ut det på nyårsafton och blir en tokigare, betydligt fullare version av sig själv.

Blixten var inte alls rädd för fyrverkerierna, men det var Wille. Så han sökte skydd hos sin modiga, lilla kompis.

Vid tolvslaget stannade jag och Daniel inomhus (vilket vi aldrig gjort innan, vi brukar alltid gå ut och frysa och njuta av fyrverkerierna) tillsammans med Joakim och Stina på grund av hundarna. Vi ville inte lämna dem ensamma vid årets kanske jobbigaste tidpunkt, om man är en hund.

Men vi såg alla raketer finfint från balkongen, så det spelade ingen roll. Det var himla mysigt att stå där och titta, med en flaska prosecco och en cigarr.

Efter tolvslaget tog jag tillfället i akt att äta lite mer. Jag har ätit sådana otroliga mängder det här året.

David var on fire!

Och det var jag med såklart!

Björkis och Shara var lika glada dem, att det nu var 2012.

Sedan tittade vi på film. Hallberg hade tagit med sig en gammal film från killarnas tonår.

Ungefär såhär var filmen. Ett gäng tonårsgrabbar som gör galna saker. Dock himla rolig.

Sedan tyckte Björkis att det fick vara nog.


När klockan började närma sig 04 på det nya året och gästerna gått hem, började vi att plocka undan och sakta men säkert gå och lägga oss.

Den sista dagen på 2011 slutade ganska så fantastiskt!

1 kommentar:

Purjo Johansson sa...

En lagom tjock man i sina bästa år som förvandlar dina favoritmotiv till tavlor. Purjos brutta är den som sköter all mailkontakt och som ägnar sina dagar åt att sprida propaganda om hans konst.

Vid intresse av beställning maila till: savin_hill@hotmail.com