torsdag 11 augusti 2011

Dörrar stängs och fönster öppnas

Igår var sista dagen på mitt sommarjobb. Så himla trist. Så nu är jag så att säga sysslolös. Och nu känns det verkligen som att hösten är här. Sommaren har gått otroligt fort. När jag åkte upp till Oxelösund för att börja sommarjobba var det den första maj. Sedan dess har jag bott hos hemma hos pappa och jobbat järnet. Där i maj kändes det som om sommaren skulle vara hur lång som helst. Juli och augusti kändes så långt borta. Men nu har juli både kommit och gått och vi är nästan i mitten av augusti. Och jag står utan jobb. Det var mycket länge sedan jag stod utan jobb eller studier. Lite läskigt känns det allt. Eller ganska mycket faktiskt.
Men hösten kommer med stormsteg. Och jag älskar ju hösten. Förra hösten skrev jag att jag trodde att den skulle bli en himla bra höst - och det blev den! - men jag tror den här kommer att bli ännu bättre. Hösten och vintern är alltid min bästa period, så jag känner mig ganska positiv ändå.

3 kommentarer:

emelie sa...

Åh jag känner igen mig i det du skriver. Jobbar min sista dag imon o vad händer sen? innan har man ju alltid haft studierna men nu har man inget. Lite läskigt men jag tror att det kommer bli bra för oss båda!

† Mejva sa...

sv: Tack! :)

SARA sa...

Idag känns verkligen som höst :(