fredag 8 april 2011

lite kläder och sånt






idag har jag håret i någon sorts flätfrisyr. ibland tänker jag skulle gärna ha aningens längre hår, så jag kunde göra roligare frisyrer, men det är väl bara fantasin som stoppar mig antar jag. det finns ju massor med roligt man kan göra med axellångt hår på utväxt. det värsta med mig och mitt hår är ändå att jag aldrig kan bestämma mig om jag vill ha långt hår, pageklippt eller kortare. jag kan aldrig bestämma mig om jag vill ha lugg eller inte. om det ska vara blont eller inte. jag är så himla hår-ambivalent. alltid kluven.
vidare har jag på mig en ljusrosa kofta som jag är mycket förtjust i, blåa, lätt avskavda naglar och en kjol i trevligt mönster.

7 kommentarer:

Ella sa...

Sv:Åh tack! Lärde mig just att göra fiskbensflätor, så jag utnyttjar kunskapen så ofta som möjligt just nu! Himla fina flätor på en jävligt snygg tjej här också!

Sarah (koreana) sa...

sv: jaha okej :) hehe ja de är roligt :)

Johan Persson sa...

Här skulle man kunna dra ett roligt skoj om kluvna hårtoppar men jag kommer inte på något så kthxby

Jennifer sa...

Åh du är så himla fin och ditt hår! underbart!

Madeleine sa...

så fint med flätfrisyr!

Karolin sa...

Jag tycker du ser helt fantastik ut! Och jag vet hur det är med hår. Så fort man sparat ut vill man ha det kortare, sedan får man panik för att man klippte sig. Nu går jag och funderar på att återgå till den där sönderblonderade historian. Jag behöver någon som hejdar mig tror jag.

Hanna sa...

Härlig färg på nagellacket!