onsdag 6 april 2011

carrot top funderar

foto: johan hallberg

den här bilden tog min kompis johan på mig och danne i fredags. den är rolig på flera sätt. men jag tänkte bara gå igenom ett. danne ser ju knäpp ut, men det gör han ofta, så vi behöver inte lägg så stor vikt vid det.
jag, däremot, ser himla sur ut. och det borde jag verkligen inte göra, för jag hade en mycket rolig kväll. men det är en grej jag inte kan undgå att göra på bild. göra en "rolig min" (sur i det här fallet) så att jag är lite skyddad liksom. ingen kan säga; vad ful du blev på den här bilden. för mitt svar blir ju alltid, ja, men det var meningen. det är ju en rolig min va, man får ju skojja till det lite. och nu finns det nästan inga bilder alls, där jag bara ser normal ut. det finns ju inget värre än att försöka se snygg ut på en bild, och sen blir man ändå ful.
den känslan. när man kände sig dösnygg när bilden tog, och sen bara superful på själva bilden. det här dilemmat pratade jag och mina kompisar om under hela gymnasiet. det är bättre att medvetet se ful ut från början, än att försöka se snygg ut och ändå bli ful.

hur gör ni? gör ni samma knäppa grej, eller ser ni normala ut på bild?

6 kommentarer:

Elina sa...

Kul att du gillade fatet, det var ett riktigt fynd faktiskt!
/Elina

A Cup Of Emilia sa...

Tack så mycket Kajsa! Gud vilket fint hår du har! :) Kramar från Emilia

jennifer sa...

sv: taack så mycket :) lite kul med tiltshift foto så!

jag känner igen mig lite i de du skriver, blir ofta att jag försöker "spexa" till det också.

M sa...

Ja, världsfin var den. Jag ska se den igen idag :>

EMMA* sa...

Vad trevligt, då kanske vi blir "grannar" :)

Lina sa...

ditt hår är underbart!