måndag 18 oktober 2010

hush!


jag kollar ju på buffy va. känns som jag tjatar lite om det, hela tiden. men men, det är ju så himla bra ju. iallfall så såg jag avsnittet hush igår, s4ep10, och det var ju så sjukt bra! något av det läskigaste jag sett. asså, the gentlemen, fy fan. för att inte tala om deras hantlangare i tvångströjor. dom var så himla fel. jag hatar fel. dom gick inte upprätt, utan typ hukade sig och fladdrade med sina långa armar. usch.
avsnittet är även himla häftigt på ett annat sätt, det är nästan helt tyst. ingen dialog (bara 17 minuter enligt wikipedia!) i hela avsnittet. åh, vad jag gillade det. och åh, vad läskigt det var.
jag gillar buffy mer och mer ju längre jag ser. så himla bra.

5 kommentarer:

Johan Persson sa...

Det är ett av seriens absolut bästa avsnitt i vad som tyvärr är en av de sämsta säsongerna.

Kajsa sa...

nä det är ju ingen dålig säsong. gänget har börjat college, buffy ligger runt, anya hänger med mer och mer, willow börjar närma sig tara. hur kan det va dåligt? urbra!

Johan Persson sa...

Alltså det är ju en bra säsong om man jämför den med andra serier. Men för att vara en BtVS-säsong så är den undermålig. Särskilt för att jag hatar Riley och the Initiative. Men samtidigt har säsongen några av de bästa avsnitten: "Hush" och "Restless".

Kajsa sa...

uäh, riley ja. han är ju värdelös. så fruktansvärt tråkig.

Johan Persson sa...

Han är sämst. Jag vill inte spoila vad som händer, men man hatar honom bara mer och mer. Han förtjänar inte Buffy (fan ta dig Joss Whedon som får mig att engagera mig i vem som skall vara ihop med vem osv! Som nån såpoperatant)